Hårmoten 2011

Hårmoten for 2011 ble bestemt allerede i fjor. De av oss som ikke er slaver av trender, kan trekke et lettelsens sukk. Det meste er nemlig lov. Nå har du altså muligheten til å gå til frisøren og si at du vil ha en frisyre som passer til din egen ansiktsform. Dagene da man sa man ville ha en "Rachel", er defintivt forbi. Likeledes er det med Beyonce, Minouge eller Longoria, selv om de er riktig flotte damer.

En skal altså tenke mer på å være individuell. Det som ikke har forandret seg er at en har bruk for gode hårpleieprodukter. Ettersom de fleste liker å variere frisyrene sine med alt fra rettetang til krølljern, er det viktig å vise hensyn. Ellers blir håret fort pistrete og dødt.

Trevor Sorbie

Den kjente, britiske frisøren Trevor Sorbie går i disse dager ut med en relansering av sine hårprodukter. Han har blitt kåret til Storbritannias beste frisør hele fire ganger, og i 2001 vant han verdensmestertittelen.

Han er mest kjent for å ha skapt frisyren wedge haircut, også kalt Trevor Sorbie-bob. Nedenfor ser du noen praktfulle verk han står bak:

 

Det fine med Sorbie, er at han har vært lenge i bransjen. Han har alltid satt kundenes ønske om å ha et blankt, sunt og flott hår i sentrum, samtidig som han utmerket godt kjenner til alle de forskjellige hårtyper som finnes. Man kan derfor velge mellom svært mange forskjellige produkter om man går for Trevor Sorbie. Det skal også nevnes at han slettens ikke er den dyreste på markedet. Selv synes jeg det blir i overkant om en shampoo koster 500 kroner, men kan leve med hans priser som ligger i underkant av 200 kroner.

Så har da heller aldri Trevor Sorbie vært en snobb. Når han klipper kjendiser, må de pent finne seg i å sitte i samme salong som vanlige kunder, og selv en diva som Naomi Campell har måttet finne seg i det.

Billedtekst: Diva og toppmodell Naomi Campell får ingen særbehandling hos Trevor Sorbie.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits