Merker som benytter seg av dyretesting

Kosmetikkindustrien plager hvert eneste år millioner av dyr gjennom dyretesting, og det til tross for at det ikke er nødvendig. Det er nemlig fint mulig å kvalitetssikre sminke på annen måte. Jeg er veldig glad i dyr, og har derfor ingenting til overs for denne praksisen. Her presenteres listen over hvilke merker du bør ligge unna om du er enig med meg.


Det er verd å merke seg at populære merker som Max Factor, Maybelline og Cover Girl er blant verstingene. Sistnevnte merke sponser det populære tv-programmet America's Next Top Model, hvor vinneren får en kontrakt med nettopp dette kosmetikkmerket.

Billedtekst: Tyra Banks skal ha ros for at hun gir plass til plus size-modeller i programmet sitt, og prøver å formidle at også jenter som ikke er radmagre er flotte. Hun bør likevel kikke litt nærmere på hvilket kosmetisk merke hun velger å ha som hovedsponsor.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits