Bergen

Jeg har plassert bloggen min i Bergennorske bloggkart!

Én kommentar

Anonyme Litteraturelskere

27.jan.2011 kl.13:32

Hei til deg og angelwing. Takk for det! Bare hyggelig.

Må si jeg ikke helt skjønner hvorfor du kaller deg selv for angelwing... Ser ikke helt at et mennekse på din alder har vinger, men men... Alle mennesker er ulike og det kan du lese mer om på denne nettsiden: http://www.facebook.com/l/9c413kf_c_G1hAKpUQeVYS2OuVg;www.google.no

HURRA HURRA!!!! Bastien, Fabien og Sebastian har navnedag idag. Jeg vil benytte anledningen til å gratulere våre kjere medlemmer av denne faanklubb. Du har dessverre ikke navnedag idag :( Men slapp av. Din dag kommer den og. Men hvis du har veldig lyst til å feire navnedag idag, kan du bare ta på/av deg hatten og feire ivei.

Jeg vet om iallefall en festplass. Der vil jeg annbefale deg å feire. Ta kontakt med hjelpetelfonen om du lurer på hvor du kan reservere en plass til din bursdagsfeiring. :-)

(Om du har problemer med å slutte å røyke?!?!? Ta kontakt med røyketelefonen, for dere der ute som ikke viste det så finnes det en EGEN røyketelfon for de som vil slutte med stumpen)

Om du vil ha et nytt syn på livet, ta turen innom bloggen vår! Vi kan annbefale deg et liv i luksus eller paradis. Du velger! Personlig velger jeg Paradis :-))

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits