En dag i familiens tegn

I dag er det 22 år siden min datter Nanna ble født. Hun er nå et år eldre enn hva jeg selv var da jeg fikk henne. Jeg tenker at jeg er svært heldig som har fått en så flott datter, og gleder meg til å feire dagen hennes på kinarestaurant.

Helt siden Nanna var 5-6 år gammel, har hun vært veldig interessert i krypdyr. På turer i skog og mark, ble hun ofte sittende og grave i jorden til hun fant en bille eller noe annet som kravlet. Etterpå fant hun ut hva arten het ved å kikke i en bok med oversikt over biller og kryp. Interessen har holdt seg, og i dag studerer hun biologi.

Hun bor sammen med Eirik som studerer juss, og de har vært kjærester i flere år. De har det veldig fint sammen, og synes ofte det er gøy å tulle seg. : )

 

Når Nanna ikke fordyper seg i biologi eller er med Eirik, så liker hun å dra på konserter. Hun har vært i Oslo flere ganger, blant annet for å høre på Coldplay og Muse. Nanna har mange venner, nedenfor er hun avbildet med Jonas.

Hun liker også godt å tegne, og nylig fikk jeg rammet inn en kjempefin blå gepard som hun har laget. Samtidig rammet jeg også inn et bilde av hennes tegnevenninne Kristine:

I dag skal jeg altså spise middag med Nanna og hennes gøyale barndomsvenninne Nina:

Men først skal jeg få min far på besøk som skal hjelpe meg med oppussing i huset mitt. Dette blir sannelig en dag i familiens tegn, men det er bare kjekt.

Gratulerer med dagen kjære Nannajenten min!  : )

2 kommentarer

heklas

27.jan.2011 kl.08:01

Gratulerer med dagen til din datter og kos deg med oppussing :)

27.jan.2011 kl.08:07

@hekla: Takker for gode ønsker. : )

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits