Dingeldangel med sjelDen siste tiden har jeg lagt min elsk på vintagemoten. Den er tidløs, vakker og romantisk. Gleden var derfor stor da jeg kom over nettbutikken til shysiren, og fant et stort og forholdsvis rimelig utvalg av vintagesmykker.

Prisene ligger på alt fra 115 kroner til 350 kroner. Ettersom nettbutikken er amerikansk, må du huske på at grensen for fortolling er 200 kroner. Hvis du har en venn i USA som vil sende deg varene som en gave, er grensen for fortolling 1000 kroner. Du må da huske å be vedkommende merke pakken som "gift" (gave).

Jeg har selv handlet via utenlandske nettbutikker mange ganger, og det har alltid gått bra. Det medløper dog en viss risiko, men det gjør det også når man sender post innenfor Norges grenser.

Billedtekst: Alle smykkene leveres med antikk sølv. De røde øredobbene passer fint sammen med perleanhenget i rødt. De hvite øredobbene heter "Romantic Wedding White", men kan selvsagt brukes i andre anledninger enn bryllup. Det enkle men vakre perleanhenget helt til høyre heter "Snow Bride", og koster omtrent 220 kroner.

7 kommentarer

Anita

26.jan.2011 kl.23:16

Lekre godbiter!

Mariann Johansen ♫♥♫

27.jan.2011 kl.00:19

Hei! Så deg akkurat på topplisten! Så fin blogg du har! :) Titter litt rundt her jeg! :)

27.jan.2011 kl.06:53

@Anita: Ja, det synes jeg også. : )

@Mariann: Tusen takk - kikk i vei! : )

27.jan.2011 kl.13:20

Ahh så søtt....kjempefine..

Jesseper

27.jan.2011 kl.14:46

tusentack for herlige tips :)

29.jan.2011 kl.12:21

du må ha bilder av deg selv du som er så pen <3

Anna Kathrine Eltvik

29.jan.2011 kl.12:28

@Jesseper: Velbekommen! : )

@...: : ) Fint sagt av deg, jeg skal gjøre det av og til. Jeg er likevel litt opptatt av at dette ikke skal bli en sånn blogg hvor jeg først og fremst promoterer meg selv. På mandag skal jeg til frisøren. Tenke å legge ut noen nye bilder da. ; )

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits