10 måter å få et bedre liv på

For noen dager siden skrev jeg et innlegg hvor jeg fortalte om en bok jeg prøver å få utgitt. Den heter "667 grunner til å se lysere på livet", og forteller kortfattet om hvorfor 200 forskjellige mennesker synes at livet er verd å leve.

Svarene folk ga, var veldig inspirerende og lærerike. Jeg kommer derfor på oppfordring fra en hyggelig leser med ti måter til man kan få et bedre liv på. Det understrekes at rådene er basert på synsing og livskunnskap, og ikke forskning.

1. Livet blir lettere om du forstår at ikke alle kan elske deg. Alt du kan gjøre er å være deg selv, og la resten være opp til de som du treffer på din vei.

2. Det kan ta år å bygge opp tillit, det kan ta sekunder å ødelegge den. Tenk deg derfor godt om før du handler.

3. Du bør alltid si noe hyggelig til folk du er glad i når du forlater dem. Det kan være den siste gangen du ser dem.

4. Ta deg tid til å lære noe nytt. Lærdom beriker livet.

5. Meld deg på et dansekurs. Dansing frigjør lykkehormoner.
6. Er du en klippe for alle dine venner, vil du føle deg alene når du trenger støtte selv. Våg derfor å vise svakhet.

7. Det er ikke hva du har i livet ditt som betyr noe, men hvem.

8. Ekte vennskap vokser med tiden, det samme gjelder for kjærlighet. Klarer du å slå deg til ro med dette, vil dagene dine bli mer meningsfulle.

9. Aksepter at folk er forskjellige fra deg selv, og la være å prøve og forandre dem. Det er likevel mangfoldet som gjør livet så interessant.

10. Ta deg tid til å leke, livet bringer tidsnok med seg alvor.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits