Maison Moschino - et drømmehotell

En kan i dag lese i VG om hva som skal bli Nordens største hotell. Når vi først er inne på hotell,  er Maison Moschino (Milano) absolutt et du burde få med deg. Det er litt i dyreste laget kanskje for folk med normalinntekt, men det går likevel fint an om man sparer opp litt penger over tid. Jeg selv kan tenke meg å gjøre det.

De 65 rommene hotellet har er inspirert av eventyr og drømmerier. Prisene varierer fra 250 til 450 euro (mellom 2000 kroner til 3500 kroner) pr døgn. Da går det an å bo der 2-3 dager for de aller fleste, og man sitter tilbake med inntrykk man nesten garantert ikke vil glemme.

Dette er rommet for dem som vil pleie romantikken. Det heter "Bed of roses", og er i sin enkelthet likevel vakkert.

Her ser du et av rommene som er kategorisert under temaet "Forest". Fantasifulle og lekre detaljer.

Det går selvsagt an å spise på hotellet også. Måltidene er heller ikke noe du kommer til å glemme med det første. Se selv hvordan frokosten kan se ut. Det er mulig å velge fra 4 til 8 kombinasjoner, og man legger vekt på at det skal være både sunt og godt.

maison-moschino_22

Menyen på hotellet kan du kikke på her. Sushielskere vil finne seg godt til rette (susci på italiensk), men her er mat for folk som liker andre ting også. Hotellet er i det hele tatt satt sammen på en så original og fantastisk måte, at man rett og slett bare må gi seg over.


Trykk her for å komme til hotellets nettsider.

2 kommentarer

Sabrina

25.jan.2011 kl.19:35

Oi oi oi så nydelig..

Koster sikkert deretter også....

Anna Kathrine Eltvik

25.jan.2011 kl.20:28

@Sabrina: Veldig fint! : ) Det koster mellom 2000 til 3500 kroner i døgnet, så hvis en sparer målrettet en stund, burde det være innenfor rekkevidde å reise dit en langhelg. Det er det jeg har planer om.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits