Bo fint uten å bli fant

En behøver ikke bo seg til fant selv om en ønsker å ha det pent rundt seg. Er du flink til å kjøpe interiør når det er salg, så er det slik at du knapt merker innhugget i lommeboken.

Det er som med hjem som med garderobe; har du et godt basisfundament å gå ut fra, så kan du bygge rundt noen få eksklusiviteter og få et resultat som likevel imponerer. Dette har ihvertfall ekteparet Elisabeth og Rolf funnet ut, og de har laget seg en liten, harmonisk oase i en ellers travel hverdag.Billedtekst: Da Elisabeth og Rolf (innfelt) flyttet inn, måtte de gå i gang med mye rehabilitering. I dag er de glad for at de orket, for en har nydelig utsikt over Nordåsvannet fra tomten.


Lidenskap for design

Elisabeth er den med størst lidenskap for design, og hun vet akkurat hvilke butikker hun skal tråle for å finne saker og ting. På hovedbildet har hun for eksempel funnet lilla duk og lilla pynteputer på salg hos Kid Interiør i Fyllingsdalen. Det passer perfekt til det lilla teppet som hun hadde fra før.

Soverommet har kjølige og svale farger. Den romantiske og elegante tapeten er fra Laura Ashley, mens det matchende sengeteppet  er fra Kid Interiør. Det kostet bare 40 kroner på salg.Badet er lyst og trivelig. Her kan Elisabeth og Rolf pusse tennene samtidig uten å stå oppå hverandre. Nedenfor ser man deler av loftsstuen. Her har man blandet antikke møbler med nye, og resultatet er som vi ser ganske fint.

Både gulv, vegger og tak er helt hvite i loftsstuen. Med det flotte lyset fra takvinduene, blir det lyst og trivelig.

Barnerommet til deres yngste sønn er et eventyr i seg selv. Hans store helt er kaptein Sabeltann, og da behøver en ikke lure på om ble fornøyd med resultatet.
7 kommentarer

Veronica

19.jan.2011 kl.18:43

så koselig soverom :)

Fin blogg du har!

Anna Kathrine Eltvik

19.jan.2011 kl.19:22

Tusen takk Veronica. : )

siv gørbitz

20.jan.2011 kl.21:25

Kjempefint!;)

For en beliggenhet av huset!!!! Kanon!;)

Kurt Nilsen

20.jan.2011 kl.22:18

Kanon fint hus! Der vil jeg bo, må koste mange millioner!

Fritjof Wannabe

24.jan.2011 kl.08:23

Forferdelig smak dere har! Er dette her seriøst ment? Har sjelden sett en mindre vellykket "oppussing". Ikke mye verdt dette her, er jeg redd...

Svein Nyhus

24.jan.2011 kl.09:41

Hei

godt å se at man kan klare det uten å brenne opp hele lommeboken

skulle gjerne ha sett hvordan huset så ut utvendig når det var ferdig

Stå på, dette er til inspirasjon for oss andre i denne situasjonen

Rickard

24.jan.2011 kl.12:26

@Fritjof:

Så slem du er. Det er livs levende mennesker som leser det her. Har du ikke noe mer gjennomtenkt og velgrunnet å komme med så kan du jo heller bare spare på ordene.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits