Kjærlighet behøver ikke koste skjorta

Snart er det vår, og det er kjærlighet i luften for mange. Å gå på date behøver ikke koste skjorta, og den kan likevel bli mer minneverdig enn om du hadde spandert en femretters middag på din utvalgte. Hvis du lurer på hvordan, kan du få noen gode tips her.

1. Pakk ned noen deilige kyllingwraps eller enkel pastasalat. Tar du med en flaske Chablis, får du prikken over i'en. Du får en god drikkevin for under 150 kroner. Inviter så din kjære til en park eller et fint utfluktssted, og nyt dagen.

2. Ta en spasertur i vakre naturomgivelser. Legg fra deg mobilen hjemme, og husk å holde hender. Frisk luft og lett samtaling er alltid bra hvis du vil styrke et romantisk forhold.

3. Ta en liten tur med båt eller buss, og bestem etterhvert hvor dere vil. Når dere kommer frem til destinasjonsstedet, er det alltid moro å ta noen glass med boblevin. Slike utflukter er uforutsigbare men morsomme.

4. Hvis du har barn, er det viktig å prioritere alenetid med din partner. Ta en hjemme-alene date, og gjør de tingene dere elsker. Lei en god film eller spill et brettspill dere begge liker, og lag noe enkelt men godt å spise.

5. Gå på åpning av en kunstutstilling sammen. Kos dere med vinen som deles ut, og gå og kikk på bilder sammen. Man kan lære mye om den andre personen ved å gjøre dette, og så er det faktisk både avslappende og romantisk.

6. I dag er det i de fleste norske byer mange spennende kaffebarer, og å drikke noen gode kopper med kaffe sammen, er både sosialt og stimulerende for smaksløkene.

7. Å drive med veldedighet sammen, styrker alltid relasjonen. Finn noe dere kan tenke dere å gjøre for å hjelpe andre mennesker, veldedighetsorganisasjoner blir glade for frivillige som stiller opp. Etterpå kommer dere til å snakke om denne positive opplevelsen, og samtidig blir man garantert stolt over kjæresten sin.

8. Gå på vinsmaking sammen. Samtidig som man lærer masse nytt, får man en morsom kveld sammen med sin kjære.



9. Å høre på god musikk sammen kan være oppfriskende og deilig. Det er mange konserter som ikke er så dyre, så det er aldri et problem å finne en som dere begge kan tenke dere å gå på. Kan man danse sammen der, er det bare å kaste seg ut i det. Dansing frigjør lykkehormoner.

10. Til slutt har vi det som mange sikkert vil kalle for den beste type date. Det er når man bestemmer seg for å legge seg tidlig sammen en kveld, og kose seg under en dyne. Så hvorfor sitter du her foran datamaskinen enda? ; -)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits