Iherdige Mamelund og magiske Tvedten

I kveld viste Norges sitt herrelandslag i håndball prestasjoner av klasse. To minutter før første omgang var slutt, ledet Norge med 5 mål. Så fikk vi to kostbare utvisninger, og hvordan andre omgang skulle ende da, var plutselig uvisst.

Utvisningen kostet Norge tre baklengsmål, men fem minutter ut i andre omgang ledet vi med 6 mål igjen. Tvedten briljerte, og satt inn hver eneste straffe han tok. Mamelund hadde også flere viktige scoringer for Norge, og selv om han brukte en del forsøk som ikke ga telling, så ga han aldri opp. Det er nettopp slik iherdighet som gir seier.

Underarmskudd av egen klasse

En skal også nevne at Strand hadde noen underarmskudd av helt egen klasse. De satt som noen kuler, og Østerrikes keeper hadde ikke sjanse i det hele tatt til å ta dem. Noen små perioder begynte Norge å rote litt, men i dag var det likevel ikke tvil. Gutta gikk på banen for å vinne, og det klarte de. De vant til slutt 33-27, og det er bare å konstatere at det ikke lenger bare er håndballjentene som gir oss grunn til å få medaljer i blikket.

Ettersom Håvard Tvedten er sponset av IDHair, kan man i disse dager kjøpe IDHair hårvoks på tilbud hos en rekke frisørsalonger. Man får to bokser for kun 199 kroner, og det er svært billig når man tenker på hvor drøy de er i bruk. Lurer du på hvordan du bruker dette produktet, kan du kikke på videoen nedenfor.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits