Vinn eller forsvinnI kveld er det kjempeviktig at Norge vinner over Østerrike, ellers kan de vinke farvel til drømmen om en semifinaleplass.  Kjelling er ikke helt i superform, og sitter på benken. Derfor er det viktigere enn noensinne at skuddene til Tvedten sitter.

Selv om vi er hundretusener som kommer til å sitte og følge med på tv i kveld når landslagsgutta skal til pers, er det andre ting som har gjort inntrykk. VM-storscorer Karol Bielecki (Polen) har nemlig et handicap som gjør hans prestasjoner enda mer imponerende. For vel et halvt år siden fikk han en finger inn på sitt venstre øye, og ble blind. I dag må han spille med beskyttelsesbriller, men det ser på ingen måte ut til å bremse ham

Billedtekst: Karol Bielecki er storscorer i VM til tross for at han er blind på det ene øyet sitt.

Men i kveld får polske bragder være polske bragder, i kveld gjelder det at Norge vinner., og at drømmen om å nå et sluttspill i håndball-VM blir realisert. Det er bare å ønske gutta lykke til, og håpe at laget klarer det de skal uten Kjelling.

Billedtekst: IDHair sponser Håvard Tvedten, og har i disse dager en rekke kampanjer. I Bergen og omegn kan man på en rekke frisørsalonger kjøpe to bokser for 199 kroner, og distributøreme melder at de snart er helt tomme på lageret.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits