Go Team Torhild!

Det er snart 24 år siden Torhild og Tomboy fikk hele Norge til å vugge i takt med tonene til låten People Get Moving. Videoen ble hyppig spilt på MTV, og hun ble kronet til Norges souldronning. Det er en tittel hun fortjener, for når en hører Torhild trøkke til på konserter, så får man frysninger på ryggen.

I kveld er det klart for første utstemming i Det store korslaget og det er mange som venter i spenning på hvordan Torhild og koret kommer til å gjøre det. Mange dyktige korlag er med, men for oss som har sansen for gullstrupen fra Askøy utenfor Bergen, så er det ikke tvil hvem vi heier på. På grunn av håndball-VM starter Det store korslaget senere enn det pleier, men det er nok likevel mange som kommer til å benke seg foran tv-skjermene. Det skal ihvertfall jeg gjøre i kveld, når jeg besøker noen venner som er like musikkfrelst som meg.

Go Team Torhild!
2 kommentarer

odahaugn

15.jan.2011 kl.20:00

Heisann! har du lyst til og vurdere min blogg? altså lage et innlegg på din blogg om hva du syns om min blogg? kanskje noe spennede og blogge om?

Anna Kathrine Eltvik

17.jan.2011 kl.21:02

Det kan jeg gjøre! Skal gjøre det snarest mulig. : )

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits