Småfrekt utspill fra Gatas Parlament

Men småfrekke artister er helt etter denne gammelrosabloggerens smak.  Med hensyn til sex kan de ta det helt med ro - de får stemmen til undertegnede uten å måtte kle av seg. De har etter min mening en morsom, fengende låt, og det er garantert ikke få som etterhvert kommer til å gå og nynne på den.

Riktignok har Dagbladet-jorunalist Geir Ramnefjell gitt gutta terningkast 1, men når en samtidig ser hvilke artister Ramnefjell gir mange terningøyne til, så forstår en jo at mannen ikke har spesielt god smak.

STEM PÅ GATAS PARLAMENT I MORGEN! Det beste bandet som er med i Melodi Grand Prix, men samtidig de som tar seg selv minst høytidelig.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits