Oppdag klesjuveler hos Free People


Å handle klær på internett er ikke bare lettvint, det er også morsomt og trygt. Nylig oppdaget jeg klesmerket Free People, og til min store glede har de åpent for norske kunder også. Her finner du garantert plagg som ikke mange andre har, og til en pris som er overkommelig.

Prisene starter på 200 kroner, men de dyreste plaggene har en ekstra null bak. En kan trygt investere i et dyrt basisplagg, og bygge en rimelig garderobe rundt det. Dette er defintivt er klesmerke for dem som ikke vasser i penger også.

Besøk www.freepeople.com.

Vi som elsker vintagemoten vil finne mye å sikle etter hos Free People, se selv:

Selv likte jeg veldig godt den stripete genseren i bildet på toppen av siden. Den har lekre hekledetaljer på ryggen, og koster i underkant av 600 kroner. Nedenfor ser du to lekre topper i to forskjellige prisklasser. Den til venstre koster 754 kroner, mens den til høyre er på salg og koster 235 kroner. 

 

For de som er skeptisk til internetthandel, er det bare å hoppe i det. Jeg har shoppet online mange ganger, og det har til dags dato aldri gått galt. Jeg har fått de varene jeg har bestilt, og jeg har ikke betalt for mye. Det eneste du bør huske på hvis du er usikker på hvilken størrelse du skal kjøpe, er å bestille et nummer større enn du pleier. Det er komplisert å bytte varer som kommer fra utlandet, og du kan tross alt sy plagget inn hvis det ikke passer. Det er derimot lite du kan gjøre hvis plagget har for liten størrelse. Kolleksjonen har plagg for forskjellige kroppstyper. De har for eksempel modeller som er merket "Mini" eller "Maxi".

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits