Der hvor den digitale verden møter kunstnere

Er du en av dem som klager på at ungdommen nå til dags sitter altfor mye med pc'en? Da skal du vite at det ikke er all aktivitet på internett som sløver ned hjernens kreative egenskaper. På nettstedet www.deviantart.com er det stappfullt av unge mennesker som elsker å tegne og male.

Den blå geparden er det min datter som har laget, og det ravgale villsvinet, har en av hennes tegnevenninner ført på papir. Personlig synes jeg begge kreasjonene er så vakre, at jeg ser en kunstnerfremtid for begge jentene. Men hos deviantART finner man mye vakkert. Se bare selv:

 

 
Det er nesten utrolig at det er amatører som har laget disse. Går du rundt med en kunstner i magen selv, er det fritt frem for å melde seg inn i dette nettsamfunnet. Her finner man mennesker som er interessert i det samme som seg selv, samt massevis av inspirasjon.  

2 kommentarer

Kristine

11.jan.2011 kl.22:28

Åååh, tusen takk :D

Anna Kathrine Eltvik

11.jan.2011 kl.23:39

Skulle bare mangle. Jeg er virkelig imponert over både Nanna og ikke minst deg. : )

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits