Nå er det hestehale som gjelder

Hestehale er i skuddet. Mens man i sommer var in om man gikk med hårknuter, så er det altså håret tilbake fra ansiktet i en hårstrikk som gjelder nå. At sporty Cameron Diaz bruker det, kommer neppe som noen overraskelse, men også Victoria Beckham, Beyonce, Jennifer Aniston og Kim Kardashian benytter seg gjerne av moten.

I følge ekspertene, skal du plassere hestehalen høyt oppe. Ihvertfall hvis du skal være mest mulig moteriktig. Selve halen kan du enten ha helt glatt og speilblank, eller få en romantisk vri med krøller. Uansett hva du går for, er det viktig å huske på gode hårpleieprodukter. Det er ikke pent om hestehalen begynner å bruse, og det unngår du hvis du satser på produkter som gir fuktighet og glans.

Billedtekst: Hestehale var populært også i 1950-årene. Her ser vi legendariske Audrey Hepburn.

4 kommentarer

plosiv

11.jan.2011 kl.12:57

Så bra! Jeg liker hestehaler, selv om jeg har litt tørt hår. :)

Anna Kathrine Eltvik

11.jan.2011 kl.18:27

Og så er det praktisk hvis en har en aktiv hverdag. Håret ligger sjelden som det skal uansett. ; )

♥ MARIELL RENATE.

11.jan.2011 kl.18:42

Si gjerene i fra om du trenger et bedre design, litt mere proft! Så lager jeg det : ) Tar betalt for det da, siden det tar lang tid, men det er verdt det : )

Anna Kathrine Eltvik

11.jan.2011 kl.18:58

Jeg skal skrive det bak øret. ; )

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits