Jobbe litt mindre og tjene litt mer

Lørdag 15. januar er det delfinale i Melodi Grand Prix. De venstreradikale hiphoperne i Gatas Parlament er stolt over å være årets mest kontroversielle bidrag. - Vi er med for å gjøre arrangementet kulere og morsommere, sier Aslak Borgersrud.

De deltar med låten "Jobbe litt mindre og tjene litt mer". Bandet er opptatt av at de har med seg en skikkelig god bassist, og roser Ole Marius Melhuus opp i skyene:

- Han opererer kontrabassen som Messi behandler ballen og som Mads Gilbert opererer droneskadde palestinere. Han er rett og slett en magiker.

Rettferdighet og puling

Gatas Parlament hadde sin første konsert på Blitz i 1993, og har siden rukket å opptre på Quart, Øya, Roskilde, Bylarm og på VG lista topp 20. De kontroversielle artistene er også engasjerte ildsjeler, som gjerne opptrer på demonstrasjoner. Borgersrud sier musikken deres er en livsstil.

- Vi skriver om opprør, undertrykking, det drømte frie land, kapitalismens dårlige sider, og litt om puling i blant, sier gutta til NRK.Billedtekst: Da undertegnede tilbød seg å oppfordre folk til å stemme på Gatas Parlament gjennom blogging, sendte gutta en personlig og signert hilsen i posten. De la også ved button, klistremerker og vimpel. :-)

Anne Rimmen ny programleder

Sportsanker i NRK, Anne Rimmen, skal for første gang være makkeren til Per Sundnes. Hun tar dermed over stafettpinnen etter sin gravide storesøster Marte Stokstad. Hun skal lede tre direktesendte delfinaler, «Siste sjansen» i Sarpsborg, og den norske finalen i Oslo Spektrum.

Jeg syns det var kjempegøy å bli spurt, og gleder meg veldig til å jobbe med MGP. Og når Marte først er «til heving», så er det jo moro at et annet familiemedlem kan steppe inn, sier Anne Rimmen i en pressemelding.

Billedtekst: Per Sundby har fått ny makker i MGP,  Anne Rimmen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits