Sosiale medier avgjørende i Korslaget

Det store korslaget er i gang igjen, og norske tv-seere skal atter la seg sjarmere av fengende musikk og smittende korglede. Allerede før programmet gikk på luften i kveld, hadde Team Dag fått et forsprang. Det er nemlig slettens ikke slik at det bare er innsendte stemmer mens programmet pågår som teller, det betyr også svært mye hvor mange de forskjellige teamene klarer å mobilisere via sosiale medier.

Per dags dato har team Dag 5168 tilhengere på Facebook, mens Team Torhild kun har 3918 tilhengere. I fjor røk team Benedicte tidlig ut, og det samsvarte med det lave tilhengerantallet hun og koret hadde på Facebook. Så da er det bare en ting å gjøre for oss som ønsker at Torhild Sivertsen skal vinne i år; meld deg inn i denne gruppen på Facebook, og spre budskapet til dine venner.7 kommentarer

larsen

08.jan.2011 kl.06:36

Er vel ikke noe med at de mest "likte" er også de mest poluære og likte. De som er best har som regel en høyere tilhenger skare en de mindre gode. Er ikke heller slik, at de som har mest kjente på facebook er de som kommer til å vinne.

tjallabais

08.jan.2011 kl.11:24

Dæææsken! Virkelig ei dame med mange kloke tanker og ord du Anna Kathrine! Bra du deler dem med oss! :) Er det virkelig slik at de med flest tilhengere har en tendens til å gå videre, i et program der man nettopp er avhengi av å ha, ehm, flest tilhengere for å gå videre?? Hvem skulle ha trodd..

Anna Kathrine Eltvik

08.jan.2011 kl.12:34

Det er da ingen bombe at det går an å mobilisere via grupper på Facebook? Ikke bare musikere eller artister som har fortstått det til opplysning, men også aktivister og politikere. Å ikke bruke sosiale media for hva det er godt for, er bare sløvt.

Maj Britt S. Hess

08.jan.2011 kl.21:07

Stå på Anine - jeg er trønder men fikk gåsehud av koret og solisten. Kjempeflinke var dere! Stemte kun på dere gjorde jeg også. Veldig synd hvis så flinke sangere går ut bare fordi folk ellers i landet er mer patriotiske. Kvalitet og gjennomføring må da komme langt foran lokalpatriotisme.

08.jan.2011 kl.22:09

Enig i det Maj Britt. Synes ikke Torhild hadde det beste sangnummeret i går.

Hei

16.jan.2011 kl.13:22

Det var tydeligvis noen som ikke skjønte poenget med innlegget ditt. Jeg ser ikke på korslaget, og vil heller aldri gjøre det, men jeg forsto godt hva du mente! Ikke la deg tråkke på av mennesker som legger inn anonyme meldinger på blogger. De er bare misunnelige fordi de ikke har guts til å starte en så fin blogg selv! :D

Anna Kathrine Eltvik

17.jan.2011 kl.21:01

Takk for det. : )

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits