Fuglemysteriet løst?

Sent på høsten 2010 kom en ny trend, og alle som var motebevisste skulle plutselig ha det samme; fjærkjoler. Designeren Bebe som har laget de to kjolene til venstre, fikk plutselig mye å gjøre. Hvor Paris Hilton fikk fatt i sitt eksemplar vites ikke, men hun er bare en av mange kjendiser som de siste månedene har brust rundt på røde løpere i lånte fjær.


Et sted må kjolemakerne finne råstoffene sine fra, og når alle motehus fra Christian Dior til Oscar de la Renta er på jakt, så er det plutselig ikke så mystisk med alle disse fuglene som faller ned fra himmelen i USA og Sverige lenger.

Christian Dior Fall 2010 Haute Couture Feather Dress and Christian Dior HC Fall 2010 Jacket Photograph

Billedtekst: Christian Dior kom ut med denne fjærkjolen senhøsten 2010.

Billedtekst: En kan bare spekulere i hvilken fugl Oscar de la Renta har gått løs på for å lage denne kreasjonen...

Så tatt fanteskapen i betraktning, så kan vi kanskje forvente oss en mer dydig og moralsk korrekt kjolemote til våren? Det hadde jo uansett vært litt ålreit å se Paris Hilton og hennes tidligere og gode venninne Britney Spears som tekkelige piker etterhvert. ;-) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits