Håvard Tvedten kontrollerer ihvertfall håret sittNorge sitt herrelandslag møtte i kveld Sverige i oppkjøringsskamp til VM.Tidligere har gutta vist storspill, og man behøver ikke lenger stole på bare damelandslaget for å gå med medaljedrømmer. I kveld hadde imidlertid Håvard Tvedten mer kontroll over håret sitt enn håndballspillet.

Den vanligvis dyktige Håvard Tvedten har ganske nylig inngått avtale med IDHair, og det er ikke et dumt valg. Dette er en hårvoks som i popularitet har vokst seg større en selv Renati på kort tid. Hårproduktet sørger for at han frisyren holder seg, uansett om han løper, ruller, takler, finter eller svetter.

Uansett om man velger typen Hard Gold, Most Wanted (Jailhouse Concrete), Extreme Titanium eller Soft Silver, så har man et produkt som passer for den moderne og aktive mann.

3 kommentarer

Jonny

04.jan.2011 kl.21:47

For en homo !

Erlend

04.jan.2011 kl.22:24

Her mangler det kunnskap i'm håndball skjønner jeg. Tvedten gjorde godt over pari oddsen kamp. Han kan ikke gjøre annet enn å score mål når han blir tildelt ballen. Og det gjorde han idag.

Anna Kathrine Eltvik

05.jan.2011 kl.20:15

Kan godt være, men håndballspillere skal også inspirere lagspillerne til innsats. Hverken Tvedten eller andre så ut til å gjøre den jobben i går. Jeg ser at det går litt bedre mot Brasil i dag.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits