Kledd for solformørkelseDet er noe mystisk med solformørkelse. Man blir på en måte minnet på hvor avhengig vi alle er av denne gule kulen, og hvor lett det er å svinne hen uten strålene fra den. De timene formørkelsen varer, blir alt grått. Da er det lett å bli nostalgisk å minnes gamledager. Hvorfor ikke ta en tur ned såkalte memory lane sammen med 50-tallets desidert største fotomodell Sunny Hartnett?

Hun spilte sammen med Audrey Hepburn i filmen "Forelsket i Paris", men ble aldri en stjerne i filmverdenen. Foran kameralinsen gjorde hun imidlertid stor lykke, bare se på bildene nedenfor:Har man muligheten, er det bare å hylle solformørkelsen ved å kle seg som Sunny. Ironisk nok så blir jo soler som slukner nettopp til stjerner.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits