Jessicas kleskolleksjon en hitJessica Simpson sin kleskolleksjon selger som bare det. Hun ligger an til å passere omsetning på en milliard dollar, og det er mer en svimlende 6 milliarder kroner. Jessica hviler ikke på lauvbærene, og skal snart utvide produktutvalget med sportsartikler.


Hun selger i dag både klær, sko, vesker, reiseeffekter, accessoirer og parfyme, og folk får altså ikke nok av varene hennes. Hennes første butikk ble åpnet i New York i 2007 av Vince Camuto, og i følge ham er hun så populær fordi hun fremstår som en liketil og jordnær nabojente.

Kritisert for overvekt

En av grunnene til at mange amerikanere har trykket henne til sitt hjerte, kan være det negative fokuset hun fikk fordi hun hadde lagt på seg. Hun ble rett og slett mobbet av amerikansk presse, som kalte henne for feit og det som verre var. Også i Norge kunne man på diverse internettsteder stemme på om man synes hun var feit eller ikke.Den som ler sist ler best, det er ihvertfall Jessica et levende bevis på. I et land hvor så stor del av befolkningen sliter med overvekt, er det ikke det minste rart at folk kjenner seg igjen i henne. Hun er dessuten et praktfullt eksempel på at en kvinne kan være råflott til tross for at hun veier noen kilo for mye.

 


Billedtekst: Jessica har nettopp forlovet seg med den tidligere amerikanske fotballstjernen Eric Johnson. Johnson separerte seg fra sin tidligere kone i februar 2010.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits