Åsleik versus Aylar

VISER MUSKLER: Åsleik Engmark og Aylar Lie møtes i finalen av årets «Skal vi danse», neste uke.

I kveldens finale av Skal vi danse, var det liksom ingen av finalistene som utmerket seg helt. Ikke før Åsleik dro i gang shownummeret sitt hvor han etterlignet Charlie Chaplin. Både han og makkeren Nadya glitrer under hele nummeret, og de fortjente virkelig å vinne hele greien.

Aylar gjentok på luften som hun allerede har gitt uttrykk for i aviser, at hun føler det norske folk har gitt henne en ny sjanse. Hun har som alle har fått med seg en heller frynsete fortid, hvor narkotika, voldtekt og pornoinnspillinger er ingredienser. Men hvorfor skulle man ikke gi henne en ny sjanse? Hun har vist seg å være en kjempesterk person som har klart å riste av seg noen demoner de fleste er glade for å slippe. Gratulasjoner til Aylar for dette!Billedtekst: Åsleik og Nadya gjorde en fremragende innsats i shownummeret sitt.

Og helt til slutt; jeg har blogget en del om damene i Skal vi danse, og deres bruk av skjønnhetsmidler for å se best mulig ut. I dag er det Åsleik sin tur. Om han ikke har en vakker hårpryd som Aylar, så har han faktisk en hodebunn. De som trodde at barberte menn ikke behøver å bruke shampoo, tar faktisk helt feil. Det er viktig å bruke et produkt som pleier hodebunnen, og J Beverly Hills Solutions, gjør akkurat det. Den motvirker tørr hodebunn og fet hodebunn, og holder den sunn og frisk.

Én kommentar

sparkle

28.nov.2010 kl.04:21

Synes Aylar skal droppe å snakke om fortiden sin nå, ellers forblir den jo nåtid...

Forøvrig imponerende sølvplass, like mye verdt som gullet, all den tid hun har klart det der med hjernerystelse og lungebetennelse inkludert.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits