Julegavetips for deg med en rockete bestefar

Håvard Tvedten bruker ID hårvoks får å regjere over håret i en svært aktiv hverdag. Han trenger et produkt som tåler at han løper, svetter, ruller rundt og bryter mot motstandere, og det har han funnet.

Akkurat nå er det kampanje på ID hårvoks. Man kan kjøpe to bokser for 249 kroner på en rekke salonger i Bergen og omegn. Dette er en super gave å gi bort til enten sin sønn, kjæreste eller mann. Kanskje du til og med har en rockete bestefar som ville blitt glad?Billedtekst: Også bestefedre bryr seg om utseende sitt.

Merknad: Dette er ikke en annonse. Undertegnede får ikke betalt av noen, hverken i form av penger eller produkter, for å skrive denne bloggen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits