Se min kjoleLenge før Kate Middleton offentliggjorde sin forlovelse med prins William antrukket i sin nydelige blå kjole, hadde Gwyneth Paltrow oppdaget denne tidløse fargen. Hun slipper å løpe i butikkene for å shoppe som andre med dilla på Kate, hun kan bare leite litt i et av sine bugnende garderobeskap.

Men man behøver ikke reise til det store utland for å finne kjendiser som liker og kler denne fargen. Vår egen Maria Haukaas Mittet, viste med sitt kjolevalg i Melodi Grand Prix i 2008, at det enkle ofte er det vakreste.

Billedtekst: Maria Haukaas Mittet (her avbildet med Mira Craig) har ikke bare deltatt i MGP, men hun har også vært med i både Idol og Skal vi danse. Det var mange som mente at hun ikke fortjente å ryke ut da hun måtte forlate danseprogrammetTV2.

Billedtekst: Dette er er kjolen som gjør at jenter verden over plutselig skal ha blå kjole.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits