Lyst på prinsessehår?

Det er nok mange som har begynt å drømme litt når nyheten om prins William og Kate slo ned. Kongelige forlovelser og bryllup har den effekten på jenter som skulle ønske de kunne få oppleve å være prinsesse for en dag. Ingen grunn til å fortvile, for det kan man fint klare.

Man behøver ikke å bli fridd til av en prins en gang. Det holder at man blir invitert i litt fint selskap, og så er det bare å slå seg løs. En kommer langt med en fingernem venninne eller venn som kan sette opp en festfrisyre. Man trenger likevel noen gode stylingsprodukter. Da anbefales J Beverly Hills Hold Me Firm Hold Finishing Spray. Frisyren holder meget godt når du har sprayet håret med denne. Går du får en mer luftig frisyre, er Hold Me Lite Hold Finishing Spray å anbefale. Den gir både volum og støtte til frisyren. Skal du spikre frisyren fast, er noen dusjer med Perfect Hold best.


Billedtekst: Prinsesse Grace, Diana, Caroline og Madeleine er blant de fremste moteprinsessene verden har sett. Med rette produkter kan man bli minst like fine som dem på håret.

Salonger som fører J Beverly Hills i Bergen, er blant andre Top Twenty på Galleriet, DaDa Hårstudio i Nygårdsgaten og i Telegrafen, Decapo Frisør på Bergen Storsenter og E.T. Hårstudio på Åsane Storsenter. I omegnen kan man finne produktene hos No Name på Sartor Storsenter, Charmen Frisør på Storebø/Austevoll, og Ezzenz Frisør på Amfi i Os. Flere frisørsalonger er på grunn av økende popularitet i ferd med å ta inn merket, oppdatering over hvilke følger.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits