Vet prins William og Kate hva de gjør?

Det er på ingen måte meningen å ødelegge den gledelige nyheten prins William og Kate Middleton presenterte for verden i dag. De er unge, forelsket, og har livet foran seg. Men de er ikke hvem som helst. Forhåpentligvis har de tenkt gjennom tingene grundig, og vet hva de begir seg ut på.

Da Prinsesse Diana døde, var det mange som ble lei seg, meg selv inkludert. Ikke fordi jeg er en monarkist på min hals, men fordi det var så unødvendig og trist at denne misforståtte og til tider altfor triste prinsessen måtte ende livet sitt slik. En kunne se på bilder av William og hans lillebror at de tok det svært tungt, så derfor har nok William gjort seg mer enn en tanke før han fridde til Kate.

The show must go on

Det har sin pris å være en offentlig gallionsfigur, det kan spesielt prinsesse Grace og kronprinsesse Mette Marit skrive under på. Som artister i showbusiness må de riste av seg depresjoner og angst, og rette blikket opp og frem. Ellers blir de bare levende bevis på at en ikke trenger dem til å representere nasjonen. Derfor er det bare å ønske William og Kate lykke til videre, og måtte de slippe den heksejakten som prinsesse Diana ble utsatt for.

Billedtekst: Prinsesse Diana ga ofre for landminer et ansikt. Hun ble kjent for å jobbe for mange andre gode saker også, og det kan nok i stor grad forklare hvorfor hun ble satt sånn pris på av mange.


2 kommentarer

MyT

16.nov.2010 kl.23:45

Prins William er vel klar over hva han gjør siden han har blitt lært opp siden han var liten. Det er heller Kate som må tenke seg om :o)

Anna Kathrine

17.nov.2010 kl.00:27

Godt poeng! ; )

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits