Krøller eller ei

- Krøller eller ei, sang Tommy Sebach og Debbie Cameron i 1982. Det var danskenes bidrag i Melodi Grand Prix. 28 år senere er spørsmålet fremdeles høyaktuelt, for jenter i hele verden bruker glattetang når de skal pynte seg på håret.

Både Rihanna, Miley Cyrus og Jennifer Aniston er damer som er opptatt av sin hårpryd, og som en ser, så bruker selv de glattetang til tider. Det handler om å ha et variert utseende, og da kan dette hjelpemiddelet være akkurat det rette.

PRO-IONIC CERAMIC STRAIGHTENING IRONS

 

Det er slettens ikke bare utenlandske stjerner som bruker dette verktøyet, vi har flere innenfor vår egen landegrense som til tider sletter alle spor etter krøller og fall. Maria Haukaas Mittet som var med i Idol i 2003 og som nettopp røk ut av Skal vi danse, er kjempeflott med helt glatt hår. Det er også Aylar Lie. Sistnevnte er eneste kvinne som fremdeles er med i årets Skal vi danse TV2.

 

Alt har sin pris og det koster å bruke glattetang også. Intrumentet kan bli 200 varmegrader varmt, og da sier det seg selv at håret blir slitt. Derfor er det ikke bare lurt å bruke gode hårpleieprodukter, det er også helt nødvendig.


Control Taming Shampoo og Control Taming Balsam er laget spesielt for dem som vil ha mer kontroll over et viltert hår. Før en begynner med rettetangen, anbefales i tillegg J Bevrly Hills Crazy Straight Lotion.  Den inneholder valurt, og har en god antikrøll effekt. Crazy Curl Defining Style Serum i samme merke er også helt topp. Thermotect Heat Defense Styling Spray med ekstrakt fra aloe vera, er for dem med krøller som vil rette håret sitt. Den beskytter håret mot varme apparater som føn og rettetang, samtidig som den gir glans.Tar man vare på håret med disse eller lignende produkt, vil det se blankere og sunnere ut enn ellers. Når det kommer til stykket, er det ingen som er fine med tørre og pistrete hårtuster.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits