De kuleste farsdagsgaveneDet er alltid en innertier å kjøpe farsdagsgave på Clas Ohlson, de fleste menn elsker nemlig duppedingsene man finner der. Men den moderne far er ikke bare en Petter Smart, han liker også å fjonge seg litt. Derfor er det lurt å investere i ID hårvoks eller en godlukt fra Hugo Boss.

Om alt annet skulle feile, kan du ihvertfall trygt kjøpe en CD av Johnny Cash. Alle ekte menn digger nemlig denne artisten, og hvorfor skulle de ikke det? På CDen "American IV: The Man Comes Around", finner man gromlåtene Hurt, Personal Jesus, Hung my head og Desperado. CDON.com selger den for bare 79 kroner, men en finner stadig Cash-cd'er på tilbud hos eksempelvis Platekompaniet.

Lommelykt eller DVD-spiller

Har du en pappa som er glad i hyttelivet, vil han garantert bli glad for lommelykt og hodelykt. Dette selges på Clas Ohlson for bare 59 kroner til sammen. Har en råd til å kjøpe noe som er litt dyrere til hytten, så har samme butikken tilbud på DVD-spiller akkurat nå. Den om er avbildet ovenfor koster kun 249 kroner. Man kan for eksempel bruke den til å se filmkomedien "Fatter'n" av Josef Fares.  

 

Velvære og kvalitet

Skulle man ha en pappa med fin hårmanke, kan man godt kjøpe en god shampoo og balsam til ham. J Beverly Hills sin Men Moisturizing Shampoo anbefales, og da kan en skryte på seg at Brad Pitt bruker den. Den inneholder blant annet pleiende aloe vera. Jack Nicholson som er tynnere i håret, bruker Men Thickening shampoo, stappfull av vitaminer og proteiner som håret trenger for å bevare sin fylde. Det følger med en ypperlig balsam for begge.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits