Hansker for mobilbrukereMobiltelefonen ringer, og du er ute og går i vinterkulden. Du tar den opp av lommen, men klarer ikke å svare i tide på grunn av upraktiske hansker. Nå er det råd med det. Man finner stadig flere hanskemodeller på markedet som er beregnetmobilbrukere.

Hansken helt til høyre er det Karl Lagerfeld som har laget. Der kan man feste mobiltelefonen sin i en praktisk hempe på utsiden. En slipper hverken å grave eller leite i lommene sine.

Iphonehansker

Hanskene øverst til venstre heter Freehands Tech.ip Liner glover (unisex), og de er både vanntette og varme. Pekefinger og tommel har tupper av sølvnylon, og de er spesielt tilpasset for å arbeide med touch-screen. Nederst til venstre ser man modellen Freehands, Iphone Gloves. Fordelen med disse hanskene, er at man kan ta av fingertuppene hvis man skal bruke sin Iphone. Fngertuppene låses fast med en magnet så lenge du trenger det.

 


2 kommentarer

IKKE SLETT DENNE KOMMENTAREN!

Heii! Jeg leste nettopp litt på bloggen din og tenkte WOOOOW! Du fortjener ikke å være anonym for resten av folkan som vil se deg i spotlight!! Få deg ut - I SPOTLIGHT!

Her er løsningen!

meld deg inn!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ines123

Dette er en side, som gjør at flere besøker bloggen din!

De fleste på topplisten gjør dette, vi lesere er lei over å lese de gamle bloggene på topplisten, vi trenger nye som deg!

Du kan selfølgeli slette denne kommentaren, om du syns dette er spam! :)

Din blogg, dine valg.

Ha en fin vinterdag! :-)

Anna Kathrine Eltvik

07.nov.2010 kl.16:46

Takk for tips, og fortsatt fin vinterdag til deg også.:)

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits