Husker du Vær-Siri i Skal vi danse?Det er bare to år siden meteorolog Siri Kalvig var med i Skal vi danse.  I kveld er det mulig hun har tatt på seg glitter og stas igjen, for Norges værdronning feirer sine 40 år.

Hun har ønsket seg tegninger fra ungene sine, og foreldrene hennes har gitt henne en værstein. De hadde brukt tid på å finne den riktige steinen på skogtur, og trillet den hjem i trillebår. Siri forteller at det er gravert inn forskjellige værtegn på den.

 Av kollegaene sine fikk hun blomster og kake. For en tid tilbake var det poblemer i ekteskapet hennes, men ettersom alt er i skjønneste orden igjen mellom henne og ektemannen Kjell-Erik Østdahl, så har hun sikkert fått en flott gave fra ham også.

Gratulerer med dagen til Siri Kalvig, som med sin hårfarge avkrefter myten som at blondiner er dumme. Ikke bare er hun smart, men hun holder seg også fantastisk for å ha rundet fire årtier.

Åsleik Engmark feiret i kveld fire tiere på en litt annen måte, da han fikk full pott for dansenummeret sitt hentet fra filmen "Hairspray". Dommerne i Skal vi danse var fulle av lovord. Når en først er inne på hårspray, så anbefales Maria Nila Hairspray / Extra Hold for danseløver. Den holder på plass det den skal, samtidig som den gir hold glans og volum.

Åsleik ga full pupp ? og fikk full pott

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits