Jessica Alba avslører sine skjønnhetstipsJessica Alba er ranket som en av verdens vakreste kvinner mange ganger. Hun er ikke mest kjent for sine skuespillertalenter, men er alltid slående vakker i hver film er med i. Om man tror at det har kommet helt av seg selv, kan man bare tro om igjen.

Jessica har nemlig alltid vært svært aktiv, og har trent masse for å få den fysikken hun har. Hun løper på tredemølle eller sykler på trimsykkel en halv time minst fire ganger i uken. I tillegg driver hun med både styrketrening og yoga.

Makeup og hår

Hvis du trykker her, kan du se skritt for skritt hvordan Jessica sminker seg. Hun har alltid en naturlig og sexy makeup. I hårveien passer hun også på å ta seg best mulig ut, og for å klare det, bruker hun produkter fra anerkjente J Beverly Hills. Ettersom hun farger håret sitt, er det viktig for henne med en pleiende shampoo og balsam. Derfor bruker hun J Beverly Hills Fragile Color-Safe Sulfate-Free Shampoo. Den inneholder botaniske produkter som pleier behandlet hår utsatt for kjemikalier. Jessica følger på med balsam og hårkur i samme serie.

 

J Beverly Hills lover selvsagt ikke at man ser ut som Jessica over natten hvis man bruker deres produkter, men en er garantert at en håret vil se så bra ut som det er mulig ut i fra forutsetningene. Husk at når du utsetter håret for kjemikalsk behandling, så har det veldig godt av å bli ivaretatt med etterbehandling i form av gode hårprodukter. Jessica Alba har valgt å inngå samarbeid med J Beverly Hills, og ettersom vi skriver om en dame som lever av sitt utseende, så bør det si sitt.
Billedtekst: Jessica Alba spilte i kultfilmen Sin City, og har flere ganger figurert på forsiden av verdens største motemagasin. Helt til høyre er en avbildet med en Lanvin-kjole, laget av samme designeren som har sagt ja til å designe for Hennes & Mauritz i år. Lanvinkampanjen der starter 23. november.

 

3 kommentarer

Kine

03.nov.2010 kl.22:18

Har du noen tips til å få håret til å vokse fortere?

Hingsten

05.nov.2010 kl.20:31

Digg dame, velskrevet blogg!

Mvh

Hingsten

Anna Kathrine Eltvik

06.nov.2010 kl.14:24

@Hingsten! Enig! Takk skal du ha! :)

@Kine: Det finnes ikke noe tryllemiddel for at håret skal vokse raskere enda, men kostholdet er grunnleggende for en tykk, blank hårmanke. Les gode tips her: http://www.klikk.no/helse/dinkropp/hudoghar/article595620.ece

I tillegg er det lurt å bruke pleiende og gode hårprodukter, slik at ikke håret fliser seg eller knekker. Det kan virke som om håret vokser veloig tregt om man har problemer med dette, og da er gode hårprodukter forebyggende og lurt.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits