Fin i fuskepels

Hverken Victoria Beckham, Rihanna, Kylie Minogue eller Gisele Bündchen er redde for å bruke pels, men de passer på at det ikke er ekte vare. De har nemlig alle tatt avstand fra pelsdyrnæringen.


Det er nok mange som har blitt kvalme av å se på nyhetene de siste dagene. Dyr med avbitte ører, avrevne bein og betente øyne har flimret over tv-skjermene, og vi har atter blitt minnet på at de som dretter opp pelsdyr, ikke alltid er så seriøse. Da er det bra at man fremdeles kan svøpe seg inn i varme fuskepelser, og spesielt i så kalde strøk som vi har i Norge. Man kan finne flere flotte modeller til en rimelig penge:

Billedtekst: Jakken til venstre kan man kjøpe for kr. 559,- hos www.ellos.no. Begge som er avbildet i midten, er å finne hos Kapp Ahl. Kåpen koster kr. 1199,-, mens jakken koster kr. 799,-. Til høyre er Kate Moss avbildet med en fuskepels fra Topshop, og hvis man besøker www.topshop.com, kan man finne mange tøffe modeller.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits