Blondes have more funForskere har funnet ut at det ikke bare er en myte, men blondiner har det faktisk mer moro enn sine medsøstre. Den dyktige skuespillerinnen Charlize Theron er dog ikke akkurat kjent for sitt komiske talent, heller tvertimot. Hun viste i filmen "Monster" at hun er en karakterskuespiller av dimensjoner, og kvinnen hun portretterte, var alt annet enn morsom.

Det skal likevel ikke stikkes under en stol at kanskje spesielt Hollywood har presentert flere blondiner som definitivt lever opp til myten. Både Marilyn Monroe, Reese Witherspoon og Goldie Hawn, har fått kinogjengere til å sprute av latter. Samtidig er det få som innbiller seg at noen av disse kvinnene ikke er intelligente. Tvertimot.

De færreste kan skryte på seg å være ekte blondiner. En må enten farge håret noen toner lysere enn det er fra naturen, eller rett og slett bleke det. Dette sliter ikke bare på håret, men en kan også få gultoner i det som ikke er så lekre. Dette kan man heldigvis gjøre noe med. Maria Nila lager en shampoo med balsameffekt som heter Silver Shampoo. Den nøytraliserer uønskede gule toner i håret. Første gang man bruker produktet, er man kanskje litt skeptisk på grunn av fargen på shampoo'en. Den er nemlig blålilla. Det er ingen grunn til panikk, Maria Nila har laget et produkt som er utrolig bra.

 

Hun som hjelper meg å skrive denne bloggen, Anna Katrine Eltvik, er også blondine. Hun farger det, og har selv brukt denne shampooen en god stund. Hennes erfaring er at håret fort mister sin glans og sitt beste fargespill hvis hun ikke gjør det.2 kommentarer

Milo

02.nov.2010 kl.09:52

Neiognei. Hva skal en stakkar brunette gjøre? Legge seg ned å dø siden all personligheten tydeligvis ligger i hårfargen?

02.nov.2010 kl.12:30

Ingen grunn til å fortvile. Hva med alle blondinene som opprinnelig er brunetter da? ; )

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits