Så stygge at du bare må ha de
Om høsten og vinteren er det deilig å være varm på beina.  Det er det også mange kjendiser som har forstått, og som lar komfort gå foran forfengelighet. Eva Longoria og Kate Hudson er blant mange som er observert med disse australske, deilige pailabbene.

I norske butikker kan de være litt dyre. Dette er fordi man betaler for et ganske fordyrende mellomledd ved import. Derfor er det smart å kjøpe Uggs på nettet. Uggsene som er avbildet nedenfor er ikke bare av det forseggjorte slaget,, de er til og med på salg. En finner dem hos http://www.woolskinboots.com. Det er en rekke nettbutikker som selger billige Uggs, det er bare å google, så finner man dem.

UGG Roxy Tall Boots Auburn - Click Image to Close

9 kommentarer

Live

28.okt.2010 kl.23:19

digg blogg onkel, denne skal jeg lese!!

akryl

30.okt.2010 kl.20:24

Hvorfor er det ikke Ugg's merke på de skoene ??

31.okt.2010 kl.02:23

@Live: Kult at du liker den. Hilsen onkel Bjørnar. :)

@akryl: Har ikke sett Uggssko med stort merke på utsiden, tror ikke de profilerer seg slik.

05.nov.2010 kl.15:45

Ja de har vel vært en stund disse nå. Men jeg synes de er for flate, jeg går ikke pent med dem.. Må nok ha litt hel tror jeg...

Vilmøy

05.nov.2010 kl.21:56

Uggs pleier å ha et merke på hælen.

Anna Kathrine

06.nov.2010 kl.03:43

De fleste har merket på hælen ja, men jeg har selv kjøpt et par hvor merket sitter et annet sted. Det er trygt å kjøpe Ugg på nettet, bare man sjekker at nettstedet er sertifisert. Australsk netteksport er dessuten så viktig for landet at de ikke tolererer pirater.

Rikter

08.nov.2010 kl.08:21

Det er nok ingen som "tolererer" pirater, men det bryr piratene seg svært lite om, desverre.

Vi kan bidra ved å styre unna det vi vet et fake, for å unngå at dette markedet vokser - men så lenge noen gidde å kjøpe kopier til en billig penge, vil det alltid være noen som er villige til å produsere.

Heggster

08.nov.2010 kl.09:17

Så stygge at du bare må ha DEM. Det du skriver blir, oversatt til engelsk: "So ugly that you simply have to have they." Grattis

Anna Kathrine Eltvik

11.nov.2010 kl.09:10

@Heggster: Det går fint an å bruke objektsform av dette pronomenet slik jeg har gjort her. Sånn Petter Solberg-engelsk er ikke akkurat en sjekkmetode man bruker for å se om man har skrevet rett.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits