Regjerer både på håndballbanen og over håret sitt

Norge og Håvard Tvedten møter i dag Nederland i EM-kvalifisering. Det er ikke lenger bare håndballjentene som presterer å diske opp med storspill, og mange kommer nok til å benke seg foran fjernsynsapparatet kl 1900 (TV2 Zebra).

Allerede på søndag venter ny kvalifiseringskamp, og håndballguttene møter da Hellas på bortebane. I 2005 fikk Hellas 6. plass i VM, mens Norge kom på plassen bak. Siden den gang, har Hellas sakket akterut, og Norge bør ha seieren i lommen. Nederland burde heller ikke være uoverkommelig, så nordmenn som liker å se på håndball, får sannsynligvis ingen grunn til å henge med geipen denne uken.

 

Frisyretriks

Det er sikkert flere enn undertegnende som har lurt på hvordan disse tøffe og aktive guttene alltid ser ut til å ha full kontroll over frisyren sin. De løper, svetter, ruller rundt og bryter, men frisyrene er like fine. Håvard Tvedten legger ikke skjul på hvilket produkt han bruker, nemlig ID Hard Gold. Den gir både supert hold og kontroll, samtidig som den gir litt ekstra volum.

 

Erik Huseklepp Norges svar på Beckham?

Det er andre enn de som driver med håndball som ser ut til å ha gitt etter for forfengelighet. Bergens kjæledegge Erik Huseklepp i Brann, får ofte kommentarer for sine frisyrer. Flere hevder  at han er Norges svar på David Beckham, og han ser også ut til å ha funnet et eller annet produkt som holder håret på plass uansett hva.

 

Vi har for lengst passert de tider da det var forbeholdt kvinner å være opptatt av sitt utseende. Nå er det stort utvalg også for de menn som måtte ønske å ta seg best mulig ut. Det at kvinner bruker dobbelt så mye penger på kosmetikk og skjønnhetsprodukter, er i aller høyeste grad misvisende. Kvinner må nemlig betale dobbelt så mye som mannfolkene for så og si identiske produkter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits