Høstens viktigste trender

I høst er velur tilbake, og en kan tylle seg inn i akkurat hvilken farge som måtte passe en selv. Skal du på fest, er både paljetter og fjær i skuddet som aldri før. Smykkene er store og prangende, og sminken skal være dramatisk.

Selv om nøytrale toner som kamelbrunt, beige, grått, offwhite og pudderrosa er å se hos de største kleskjedene, er det også tillatt å gå med både knall lilla eller kongeblå. For de ekstra vågale, er det bare å gjøre som Beyonce og slå seg løs med skimrende gull- eller sølv, men det må være paljetter.

Make up

Tidligere har alltid sminkeeksperter hevdet at man bør ligge unna sterk farge på leppene om man bruker mørk sminke rundt øynene. I år kan man gjøre som man vil. En må bare passe på å ikke nappe øyebrynene like mye som før. Det er ikke lenger in å se ut som Pamela Anderson.

 

 

  • Denim og jeans er stort. Særlig smale, superskinny basicmodeller. I tillegg kommer jeans med skinndetaljer, bikerdetaljer og lommer.
  • Denimkjoler, skjorter og jakker er også nøkkelplagg.
  • Ruter er en stor trend, spesielt i skjorter. Alt fra korte, smale skjorter til tunikaer, og store herreskjorter til jentene. Ruter brukes gjerne i kombinasjon med andre ruter, og også shorts, blazere og accessoirer kommer med rutemønster.

 


Én kommentar

wow account eu

30.nov.2010 kl.02:41

thanks a lot!

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits