Du kan også se ut som Maria

Møt Maria Haukaas Mittet på nettreff nå!Høy glamourfaktor gjør at mange benker seg foran tv-skjermene når Skal vi danse sendes. Det er nesten noe eventyraktig over disse glitrende, vakre menneskene som danser for hele Norge hver lørdag. Kan man noensinne klare å stråle som dem?

Man kan kanskje ikke se ut akkurat slik nydelige Maria Haukaas Mittet som på lørdag røk ut gjør, men man kan gjøre mye for å ta seg best mulig ut og skinne på sin helt egen måte. Med de rette redskaper og produkter, er det nemlig mulig å få til mye.

Styling sliter på håret

Hverken Maria eller Aylar ser ut som de gjør under dansegalla når de står opp om morgenen. De må som alle andre dødelige skapninger, både pynte og style seg så godt de bare kan. Er det noe alle frisører vet, så er det at tøff behandling av håret, sliter voldsomt på det. Derfor er et godt fundament viktig. Vet man at man skal utsette håret sitt ikke bare for farge, striping og bleking, men også føning, glatting eller krølling, så bør man ta sine forholdssregler. Det finnes en rekke produkter på markedet som er gode, men Thermotect fra J Beverly Hills kan en absolutt prøve. Dette er en varmebeskyttende stylingspray brukt av stjerner som Uma Thurman og Brad Pitt.

 

Om Maria har brukt den eller ei, skal være usagt, men for å få et hår som ser glansfullt ut til tross for tøff behandling, så er det et must å bruke hårpleiende midler.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits